A A A

FUNCȚIONAR PUBLIC DEBUTANT A DEPUS JURĂMÂNTUL DE CREDINȚĂ ÎN CADRUL ANSC

Published on: Wed, 11/16/2022 - 09:34

Marți, 15 noiembrie 2022, a avut loc ceremonia solemnă de depunere a jurământului de credință, în cadrul căreia funcționarul public debutant, Igor Sîngerean, consultant superior în cadrul Direcției juridice al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor a jurat: „Să respecte Constituția Republicii Moldova, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, de a apăra suveranitatea, independența și integritatea teritorială a țării, precum și de a executa cu obiectivitate și imparțialitate legile și obligațiile cu respectarea normelor de conduită profesională”.

 Jurământul solemn a fost depus în fața simbolurilor de stat, în prezența conducerii autorității și colegilor din cadrul ANSC.

 În cadrul ceremoniei, Directorul general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, Serghei Merjan, a felicitat funcționarul debutant pentru promovarea cu succes a perioadei de probă și cu confirmarea acestuia în funcția publică.

Cu această ocazie, întreaga echipă ANSC îi urează dlui Igor Sîngerean, abnegație, verticalitate și noi performanțe în activitatea profesională, încununate cu aprecieri la justa valoare!

Funcționarii publici debutanți depun jurământul de credință în temeiul prevederilor art. 32 din Legea nr. 158/04.07.2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public.

 

Share: