A A A

La Mulți Ani cu ocazia aniversării a 5 ani de la fondarea Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor!

Published on: Wed, 12/15/2021 - 09:38

   Stimați colegi, dragă echipă a Agenţiei Naţionale pentru Soluţionarea Contestaţiilor,

   Am deosebita plăcere să Vă adresez sincere felicitări, urări de bine și de sănătate cu ocazia aniversării a 5 ani de la fondarea Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, instituție tânără, dar care prin găsirea și aplicarea soluțiilor temeinice și legale a reușit să devină un actor cheie în sistemul de achiziţii publice și să câștige încrederea societății.

   Aceste realizări sunt rodul muncii Dumneavoastră, pe care l-ați depus de la bun început. A fost un start remarcabil și în continuare vom depune împreună eforturile necesare ca la baza activității Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor să persiste independența, imparţialitatea, eficienţa, transparența și profesionalismul, astfel încât instituția să fie mereu  în plină ascensiune, iar rezultatele muncii noastre să vorbească de la sine, făcându-ne mândri pe fiecare dintre noi pentru faptul că facem parte din echipa ANSC.

   Am convingerea că prin conlucrare eficientă, aplicare în practică a cunoștințelor și a experienței avansate,  echipa noastră va face față tuturor așteptărilor și sarcinilor ce îi revin.

   Cu această ocazie,  stimați colegi, Vă urez mult succes și realizări frumoase pe plan profesional, energie, bunăstare și bucurii!

   La Mulți Ani, ANSC!

 

Serghei MERJAN

 

Director general al Agenţiei Naţionale pentru Soluţionarea Contestaţiilor

Share: